Teres 1 Tingkat Taman Bandar Senawang D'Belsa, Seremban
Price: RM300,000

Legacy Real Property Sdn. Bhd.

Listed by: Hazizatun Ummi Mokhtar _NS

Mobile: 0133261639

Info: Saya adalah ejen hartanah berdaftar di bawah Agensi Transasia Property & Consultancy Sdn Bhd. Tugas utama kami adalah menjadi pemudah cara dalalam melancarkan proses jual/beli/sewaan hartanah Tuan/Puan mengikut saluran undang-undang dengan cepat dan efektif. Mempunyai pelbagai soalan tentang bagaimana proses menjual rumah/apartment/rumah kedai anda? Atau tertanya-tanya apakah dokumen yang perlu untuk melayakan pinjaman loan perumahan bank dan sebagainya? Saya sedia membantu! Menjadi keutamaan kami dari Syarikat Hartanah Berdaftar dengan no pendaftaran (VE(1)0187), di bawah Lembaga Penilaian dan Pentaksiran. Ejen Harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH) untuk memastikan segala proses pindah milik hartanah adalah telus dan beretika mengikut undang-undang. Tuan/Puan boleh hubungi saya Hazizatun Ummi di talian 013.326.1639 secara talian/SMS/Whatsup. Juga email rasmi : hazizatunummie@gmail.com Terima kasih. Semoga kita dapat berurusan dengan cemerlang pada masa hadapan.

Status: Active
Address/Township: Teres 1 Tingkat Taman Bandar Senawang D'Belsa, Seremban
City: Seremban
State: Negeri Sembilan
Type: Terrace
Situated: Intermediate
Land Size: 21' x 70'
Storey: Teres 1 Tingkat
Beds: 3
Baths: 2
Occupancy: Tenanted
Furnishing: Unfurnished
Title Type: Individual Title
Other Info: -
Tenure: Freehold
Price: RM300,000
Description: Rumah Untuk DiJual | House For Sale | RM300, 000 | Teres 1 Tingkat Taman Bandar Senawang D'Belsa, Seremban

Rumah Setingkat Untuk Dijual

Teres 1 Tingkat Untuk Dijual pada harga RM300 000 sahaja. Status hartanah adalah bebas (Freehold) bumilot. Saiz hartanah adalah 21' x 70' @ 1,470sqft yang mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air. Juga mempunyai ruangan parkir kereta berbumbung dan berjubin penuh.

Keadaan hartanah adalah baik dan terjaga. Rumah masih kelihatan baru dan menarik. Lokasi perumahan adalah di kawasan yang tenang, menghijau dan harmoni. Kawasan perumahan terancang ini adalah berhampiran dengan Pusat Komersil Senawang yang memusatkan perkhidmatan seperti bank, klinik gigi swasta, bengkel kereta, butik pakaian, butik pengantin, restoran, kedai makan, McD, KFC, Dominos dll. Sangat sesuai bagi mereka yang menginginkan penempatan yang selesa dan sederhana yang mempunyai capaian akses kepada kemudahan asas seperti sekolah, masjid, klinik kesihatan, hospital, Pasaraya Giant, Econsave, The Store juga hanya dalam lingkungan radius terdekat yang mudah. Kemudahan pengangkutan awam juga adalah dalam akses mudah untuk bas dan teksi di Terminal One Seremban (hanya 20 minit ke Bandar Seremban) dan stesen terdekat komuter adalah di Senawang.

Berminat? Hubungi saya untuk sesi viewing melihatnya sendiri. Khidmat pengurusan Peguam & pinjaman bank akan diuruskan. Kesedian adalah 10% deposit daripada harga rumah (3.18% booking, baki 6.82% semasa menandatangani S&P).

***Jika Tuan/Puan mempunyai hartanah untuk dijual @disewakan sekitar SENAWANG / SEREMBAN / SEREMBAN 2/ SENDAYAN dan sekitarnya, boleh hubungi saya untuk menguruskan proses jual/beli dengan lebih efektif! Kami pakar dalam menjual / sewa rumah anda:

Hazizatun Ummi, Ejen Hartanah Anda!
Senawang, Seremban, Bandar Ainsdale, Sendayan, Nilai dan sekitarnya.
Berminat? CALL/SMS?WHATSAPP: 013.326.1639
Email: hazizatunummie@gmail.com

Rumah Untuk DiJual | House For Sale | Ejen Hartanah | Perunding Hartanah | Real Estate Agent | Property Agent Teres 1 Tingkat Taman Cempaka Senawang Seremban

This listing has been viewed 5950 times.
Click Me!

Persistent Collapsing Quick Search

Browse All Listings In This Property Class (2184)

to

Browse All Listings In This Property Class (125)

to

Browse All Listings In This Property Class (54)

to

Browse All Listings In This Property Class (182)

to

Browse All Listings In This Property Class (4)

to

Browse All Listings In This Property Class (19)

to

Browse All Listings In This Property Class (6)

Browse All Listings In This Property Class (0)